Over Hulp in Gelderland

Hulp in Gelderland ondersteunt jou in de huishouding waar jij dit zelf niet meer kunt, zodat je zo lang en gelukkig mogelijk thuis in je eigen omgeving kunt blijven wonen.

Open. Menselijk. Oplossingsgericht. Dat is waar Hulp in Gelderland voor staat en wat we voor jou willen zijn. We zijn allemaal mensen en waar mogelijk moeten we er voor elkaar zijn. Daarom weigeren we nooit nieuwe cliënten. Bij een plotselinge groei in aanmeldingen duurt het misschien wat langer voor we een hulp aan je kunnen koppelen, maar je bent bij ons altijd welkom. Dat beloven we.

Ons snel groeiende team bestaat inmiddels uit 200 medewerkers die zich elke dag inzetten om onze cliënten te ondersteunen in de huishouding. Wij vormen een vangnet voor iedereen die dit nodig heeft, van ouderen tot mensen met een lichamelijke beperking en van overbelaste mantelzorgers tot mensen die thuis herstellen na een ziekenhuisopname.

Wij zijn je hulp in de huishouding, maar ook je luisterend oor en je aanspreekpunt bij problemen. Zit je ergens mee en weet je niet hoe je er uit komt? Dan mag je ons altijd bellen. We denken niet in problemen, maar in oplossingen. Samen komen we overal wel uit.

hulp in gelderland zevenaar

Gespecialiseerd in NAH, dementie, mantelzorg en eenzaamheid

We vinden het belangrijk om onze hulpverlening goed op onze cliënten af te kunnen stemmen. Soms vraagt dat om een extra stukje kennis, ervaring en inzicht. Door van te voren heldere afspraken te maken en deze ook na te komen, flexibel te zijn en snel te kunnen schakelen, kunnen we aan veel mensen al een passende hulp toekennen. Daarnaast hebben we ons gespecialiseerd in verschillende ziektebeelden, zoals dementie en niet-aangeboren hersenletsel, zijn we mantelzorgvriendelijk en zijn we getraind in het signaleren van eenzaamheid.

Waar zijn we actief?

Hulp in Gelderland is onder andere actief in de gemeenten Zevenaar, Duiven, Westervoort, Rheden, Renkum, Arnhem, Doesburg en Lingewaard.

Willeke van Aken

Willeke van Aken

Algemeen Directeur

Willeke is zeer actief in het verspreiden van kennis en bewustzijn rond NAH, dementie, eenzaamheid en mantelzorg. Zo geeft Willeke trainingen in Dementievriendelijk zijn, leidt ze ambassadeurs op die het begrip voor niet-aangeboren hersenletsel vergroten, is ze lid van het Netwerk Eenzaamheid Zevenaar en neemt ze deel aan de Netwerk Mantelzorg in Zevenaar.
Wil je een keer sparren over de dementie- en mantelzorgvriendelijkheid van jouw organisatie of wil je op de hoogte blijven van Willeke’s activiteiten op dit gebied? Dat kan via haar LinkedIn.

Tom Claassen

Tom Claassen

Bedrijfsleider

Tom is onze financiële man en zorgt ervoor dat alles op kantoor goed verloopt. Hij zorgt ervoor dat de jaarplanning wordt nageleefd, dat alle documentatie op orde is voor de gemeente en andere instanties en dat Hulp in Gelderland aan alle kwaliteitsnormen voldoet. Hij zorgt voor de administratie, het uitbetalen van de salarissen, de aanbestedingen en al het contact met de gemeenten. Ook zorgt hij er samen met Willeke voor dat Hulp in Gelderland constant blijft innoveren om cliënten nog beter te kunnen ondersteunen.

Philippien Klein Woolthuis

Philippien Klein Woolthuis

Zorgondersteuner

Wanneer je een kennismaking met Hulp in Gelderland hebt ingepland, komt Philippien bij jou thuis langs. Zij kijkt samen met jou hoe het nu met het huishouden gaat en waar jouw hulpbehoefte ligt. Ook krijgt Philippien tijdens het gesprek een beter idee van wie jij bent en wat je voorkeuren zijn, waardoor we de hulp kunnen kiezen die het best bij je past. Heb je klachten of opmerkingen of heb je het idee dat je meer of minder zorg nodig hebt? Dan is Philippien daarvoor jouw aanspreekpunt.

Lieke Derksen

Lieke Derksen

Coördinator ambulante begeleiding en dagbesteding

Lieke helpt cliënten door ambulante begeleiding vooruit wanneer zij het overzicht niet meer zien. Bijvoorbeeld door het zoeken van dagbesteding, het herstellen van het dag/nachtritme en het op orde brengen van de administratie. Altijd in samenwerking, zodat de cliënt het na verloop van tijd zelfstandig kan. Voor Hulp in Gelderland vervult zij een coördinerende rol op dit gebied, op basis van haar ervaring in de thuiszorg en als begeleider in verschillende zorggroepen en klinieken.

Kim Haartmans

Kim Haartmans

Planning & personeel

Wie Hulp in Gelderland belt, krijgt meestal Kim aan de lijn. Kim is verantwoordelijk voor de dagelijkse planning. Zijn er hulpen ziek of vrij? Dan zorgt Kim voor een oplossing die past bij zowel de hulpen als de cliënten. Wanneer iets in een dossier verschijnt, zorgt Kim dat dit verder wordt opgepakt. Ook ziet ze er samen met Philippien op toe dat de evaluaties correct en tijdig plaatsvinden en attendeert ze cliënten erop wanneer indicaties op het punt staan te verlopen.

hulp in gelderland

Meer informatie nodig?

Wil je meer weten over onze hulpen en hoe wij te werk gaan? 
Tijdens een vrijblijvende kennismaking denken we graag met je mee 
en vinden we samen een geschikte hulp voor jou.

Neem contact op

© Copyright - Hulp in Gelderland